Steeds vaker kopen Nederlandse en Belgische consumenten hun kleding online. Niet alleen is het makkelijker om kleding online te bestellen, ook heeft u een ruimere keuze!

Eenmaal besteld wordt de kleding vaak de volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd, zodat u alle tijd heeft om de kleding te passen en eventueel te retourneren.

Zo hoeft u nooit meer in de rij voor een pashokje te gaan staan. Er zijn verschillende manieren om uw kleding online te bestellen. In dit artikel bespreken we drie van de meest gebruikte betaalmethodes voor online shoppen.

#1: Online betalen met iDeal
In Nederland is het betalen van online bestellingen met iDeal het meest populair. Met iDeal is het mogelijk om een betaling te doen met uw bankrekening.

Let er wel op dat u online bankieren vooraf heeft ingeschakeld bij uw bank, dit gebeurde vroeger namelijk niet automatisch. Vervolgens kunt u in een webwinkel selecteren bij welke bank u zit en de stappen volgen.

#2: Betalen met een kredietkaart
Naast de mogelijkheid om te betalen met iDeal, kunt u ook betalen met een kredietkaart. Betalen met een kredietkaart is voornamelijk interessant als u nu aankopen wilt doen en deze pas op een later moment wilt betalen.

Dit is erg handig als u uw loon nog niet gestort gekregen heeft, maar morgen wel een nieuw shirtje wil kunnen dragen op het feest van uw beste vriendin.

#3: Een rekening betalen met PayPal
Een derde mogelijkheid om online te betalen is het gebruik van PayPal. Zeker als u een bestelling in een buitenlandse webwinkel wilt plaatsen en geen kredietkaart heeft, is betalen met PayPal de meest voordehand liggende oplossing.

In buitenlandse webwinkels wordt vaak geen iDeal aangeboden. Vooraf kunt u zelf geld aan uw PayPal-rekening toevoegen via iDeal of een bankoverschrijving.