De kapper doet veel meer dan alleen maar je haar in model knippen

We komen allemaal wel regelmatig bij de kapper. De één om bijvoorbeeld het haar weer in model te laten te knippen of om de uitgroei weer bij te laten kleuren.

Een bezoek aan de kapper is nooit onaangenaam. Maar waar veel mensen wellicht niet van op de hoogte zijn is dat een kapper nog zoveel meer doet. Dat je haar kort knippen of je haren laten permanenten nog maar een paar onderdelen zijn van het uitgebreide kappersvak.

Heb je er ooit weleens bij stil gestaan dat een kapper je heel goed advies kan geven als je op zoek bent naar een nieuwe coupe. Ook kan de kapper je alle informatie geven over allerlei verzorging en stylingsproducten om je haar in topconditie te houden.

Maar natuurlijk ook tips om thuis je nieuwe coupe perfect in model te krijgen met goede stylingsproducten.

De kapper weet precies wat goed is voor jouw haartype

Dun of juist heel dik haar. Voor ieder haartype heeft de kapper een goede oplossing.

Daarnaast is de kapper er ook voor prachtige feest en bruidskapsels. Op de mooiste dag van je leven zorgt de kapper ervoor dat je bruidskapsel de hele dag door mooi en goed blijft zitten.

Misschien is dit ook wel een onderdeel van het kappersvak waar de kapper echt al zijn of haar creativiteit in kwijt kan. Iedere bruid heeft zo haar eigen wensen en een goede kapper weet deze allemaal vorm te geven in een kapsel.

Dit telt natuurlijk ook voor feestkapsels. Heb je een feestje maar heb je eigenlijk geen idee wat je met je haar aan moet. Geef de kapper eens een keer de vrije hand en laat je gewoon eens verrassen. Wedden dat je heel blij in de spiegel kijkt en tevreden de kapperszaak verlaat.