Van Beek Lederwaren heeft een zeer breed assortiment aan hoge kwaliteitstassen en portefeuilles. Er worden vele verschillende merken verkocht, maar twee van deze merken vallen in bijzonder op vanwege hun unieke design en kwaliteit. Namelijk Longchamp en Castelijn&Beerens.

Als u behoefte heeft aan luxueuze Franse tassen gemaakt van kwaliteitsleer, dan kunt u het beste terecht bij het merk Longchamp. Dit merk is opgericht in 1948 in Frankrijk en heeft sinds de oprichting een explosieve groei doorgemaakt. Het bedrijf is echter nog altijd een familiebedrijf, waarvan de productie deels in Frankrijk wordt gedaan en deels in China.

Een bekende tas van Longchamp is de ‘’Le Pliage’’. Van Beek Lederwaren heeft vele verschillende kleuren en modellen van de ‘’Le Pliage’’ tas beschikbaar. Daarnaast biedt het merk tegenwoordig de mogelijkheid om de klant een persoonlijke Le Pliage te laten maken, zodat de klant haar persoonlijke voorkeur kan verwerken in een tas.

Naast tassen verkoopt Longchamp ook portemonnees, rugzakken, heuptassen, riemen, paraplus en telefoonhoesjes. Longchamp heeft dus een zeer ruime keuze voor elke vraag. Longchamp tassen zijn zeer geschikt voor een dagje uit, bijvoorbeeld winkelen of wat drinken aan een terras bij mooi zomerweer.

Als u toch liever een tas wil hebben met een wat stoerdere uitstraling kunt u het beste naar het merk Castelijn&Beerens gaan. Dit merk is een Nederlands merk dat is begonnen als klein lederwarenmerk.

Toen het bedrijf startte was het een familiebedrijf en dat is tot op heden altijd zo gebleven. Castelijn&Beerens bevindt zich in Waalwijk, wat het hart is van de Nederlandse leerbranche. Hierdoor verstigen vele leermerken zich in Waalwijk.

Inmiddels zijn ze in de 65 jaar dat ze actief zijn uitgegroeid tot een van de meest bekende lederwaren merken in Nederland. Ook is het assortiment aanzienlijk groter geworden. Nu verkoopt Castelijn&Beerens niet alleen portemonnees, maar ook tassen, laptoptassen, rugzakken en paspoorthoesjes.

Wat de twee merken met elkaar gemeen hebben, is dat het beiden familiebedrijven zijn met veel passie en ervaring in het ontwikkelen van lederen tassen en andere producten. Als u dus een tas wilt die met veel zorg gemaakt is, dan zijn de merken Longchamp en Castelijn en Beerens zeker geschikte keuzes.

De merken besteden beiden veel aandacht aan hun product en komen constant weer met nieuwe ontwikkelingen die hun product nog meer onderscheiden van ‘’gewone’’ merken. Van Beek Lederwaren heeft de twee merken in het assortiment opgenomen en ze zijn gemakkelijk te verkrijgen via de webshop, of in één van de fysieke winkels als u de tassen eerst zelf wilt bewonderen en uitproberen.