Het is een vreemd verschijnsel.. Ons landje heeft de langste mannen van Europa! Daar zijn we blij mee, want de Nederlandse vrouwen zijn gek op lange mannen. Gelukkig is inmiddels de modewereld ook bekend met het fenomeen lange mannen. Waar het voorheen lastig was om goed passende kleding te kopen voor deze mannen is er nu ook voor hen een overvloed aan keus. Vandaag de dag hoeft niet één lange man meer te lopen in een hemd met 3 kwarts mouwen of een hoogwater broek!

Lange mannen kleding
Het ongelukkige gevoel dat te kleine, korte of strakke kleding kan oproepen, kennen heel veel lange mannen. De kleding die zij in de reguliere winkels kunnen kopen is te kort en vaak te strak als de winkels al een maat hebben die in de buurt komt van hun maat. Kopen zij een grotere maat (xxxl) dan is de lengte wellicht beter maar in de breedte is het kledingstuk veel te groot. Er zijn niet veel kleding winkels voor de lange mannen. Winkels stemmen hun kleding vaak af op de gemiddelde lengte. De online shops geven hiervoor echter wel een uitkomst.

Overhemden met mouwlengte7
Neem de website Mouwlengte7.com! Zij verkopen overhemden die extra lang zijn maar in de omvang wel mooi om het lichaam aansluiten. Overhemden speciaal gemaakt voor de lange slanke mannen in ons land! Je hoeft als lange man dus geen genoegen meer te nemen met kleding van slechte kwaliteit.

De juiste maat bepalen van je overhemd
In online kledingwinkels kun je geen kleding passen. Het is dus van groot belang dat je voordat je een bestelling plaatst, je de precieze maat van je overhemd weet te achterhalen. Om de juiste maat te bepalen van je overhemd kun je eenvoudig gebruik maken van de maattabel op de website van mouwlengte7.com.