Shabbies is ontstaan in Nederland, en vindt zijn oorsprong in Amsterdam, waar ze in eerste instantie gedragen werden om de voeten warm te houden. Shabbies Amsterdam is momenteel een van de bekendste en populairste merken ter wereld. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldwijd bekend fenomeen en is inmiddels een van de best verkochte schoenen- en accessoires merken ter wereld. Shabbies staat gelijk aan optimaal draagcomfort en het feit dat Shabbies artikelen ontzettend goed warmte binnen houden. Vooral tijdens de koude herfst- en winter maanden zijn de laarzen van Shabbies het kledingstuk dat absoluut niet in je gardarobe mag ontbreken.

Nooit meer koude voeten

De laarzen met een dikke vacht aan de binnenkant en een zachte, gekleurde stof aan de buitenkant. Shabbies kenmerkt zich door hoge kwaliteit en comfort. Geen andere schoenen liepen ooit zo prettig en comfortabel. Zacht, warm en stevig, en daarnaast ook ontzettend makkelijk te combineren: laarzen van Shabbies stellen je nooit teleur.

De schoenen altijd makkelijk te combineren en maken elke outfit compleet. De laarzen zijn er in alle denkbare kleuren, en in het assortiment zijn verscheidene designs aanwezig die er voor zorgen dat de laarzen altijd goed passen bij jouw persoonlijke stijl. Ga voor comfort, en tegelijkertijd toch ook voor een fashionable look.

De gehele Shabbies collectie

Op Shabbies sale kan je verscheidene schoenenvinden. Naast het merk, verkopen wij op onze website ook super voordelige tassen, maar ook merken als Fretons, Fred de La Bretoniere. De nieuwste collecties kun je bij ons altijd zo snel mogelijk op de website verwachten. Wil je op de hoogte blijven van fantastische aanbiedingen, of ben je op zoek naar mooie laarzen van de grootste merken? Neem dan snel een kijkje op de website. Ps. de zomercollectie van Shabbies is ook binnen.