Iedereen heeft een ander figuur en ook bij elk elk figuur hoort een ander kledingadvies. We maken onderscheid in meerdere verschillende soorten figuren. In dit artikel geven we bij de meest voorkomende figuren een kledingadvies waarmee jij onweerstaanbaar wordt op het strand!

Recht lichaam

Vrouwen met een recht lichaam, ook wel ‘de plank’ genoemd, hebben weinig tot geen vormen. Vaak zijn deze vrouwen vrij atletisch en hebben smalle heupen en schouders. Omdat de vrouw met een recht lichaam bijna geen vormen heeft, kan je deze met de juiste kleding zelf creëeren. Zo is het sexy om een relatief klein broekje te shoppen waarbij je je billen op een subtiele manier een stukje bloot geeft. Daarnaast kan je met een push-up bikini zorgen dat je borsten net een beetje groter lijken.

Zandloper

De zandloper wordt door vrouwen gezien als het ideale figuur. Veel modellen hebben dan ook dit figuur. Een vrouw met een zandloper figuur het een smalle taille en vollere borsten. Dit figuur is eigenlijk met elk soort bikini te combineren. Maar ook bijvoorbeeld de monokini kan de zandloper heel goed hebben. De monokini is momenteel helemaal hot en zit tussen een badpak en bikini in. Het is in feite een broekje en topje die door middel van een verlengstuk aan elkaar gekoppeld zijn.

Peer

De peer is de meest voorkomende figuur in het westen. Bij dit figuur zijn de heupen relatief breed, de borsten iets kleiner en de billen en bovenbenen wat voller. Daarom is het aan te raden de nadruk te leggen op het bovenlichaam. Dit kan je doen door een bikinitopje uit te kiezen met een print en eventueel met een push-up. Het broekje geef je daarentegen een rustige effen kleur.