Kleding is een onderdeel van wie je bent, een gegeven dat je kunt gebruiken om je persoonlijkheid uit te drukken. Het is een onderdeel van personal branding. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven kledingwetten in de fashion world. Dat is niet altijd eenvoudig, vandaar dat deze tips je op weg kunnen helpen.

Wat moeten we nou dragen?
Vooral tijdens de overgang naar de (natte) herfst is het lastig de juiste kleding te dragen. Ongeschikte kleding is niet goed voor je gezondheid maar ook niet voor je image! Maar wat moeten we nou dragen in deze periode wanneer het de ene dag wel zomer lijkt en de volgende dag ijzig aanvoelt.

Wintermaanden? drie lagen kleding dragen
In je herfst kun je het beste shirts met lange mouwen dragen met daarover bijvoorbeeld een vest of bodywarmer die je later weer uit kunt doen. In de wintermaanden kan je het beste gebruikmaken van drie lagen kleding. Het voordeel is niet alleen dat je door meerdere lagen te dragen je lichaamswarmte beter vasthoudt, maar ook dat je onderweg iets uit kunt doen als het toch te warm blijkt te zijn.

Zorg ervoor dat je goed passende kleding draagt, niet te strak en niet te slobberig. En kies de kleding die voor jouw lichaamstype telt.

Natuurlijk is je kleding ook schoon, gestreken en niet versleten, maar het belangrijkste is, en dat geldt zowel voor vrouwen als voor mannen, is dat je voor kleding kiest waarin je je gemakkelijk voelt. Volg geen trend maar wees zelf de trend!

Wil je meer beauty tips? Ga dan naar houseoflou.nl. Dit is een blog met informatie over fashion en gezondheid. Alles wat te maken heeft met een vrouw.