Ben jij een trendsetter of een trendvolger? Dit seizoen maken we van jou een waar stijlicoon die een plaatsje in de schijnwerpers verdient dankzij jouw nieuwe collectie trendy sieraden. Vertel niemand hoe je aan deze tips komt, we maken jou het stralend middelpunt van elk feestje.

Check de celebs
Je kent vast wel de Double Dots oorbellen, deze trendy sieraden werden beroemd gemaakt door VIPs als Rihanna en Emily Watson. Kijk wat acteurs, zangeressen en andere stijliconen doen en geef er jouw eigen draai aan met trendy sieraden.

Niet kopiëren maar innoveren
Alleen kijken welke trendy sieraden deze dames dragen is niet voldoende, je moet het jezelf wel eigen maken. Je kunt online trendy sieraden kopen die niet alleen nét iets anders zijn, ze zijn vaak ook nog eens goedkoop.

Maak nieuwe combinaties
Armbanden zijn een goed voorbeeld. Draag niet een losse armband maar combineer trendy sieraden voor een nieuwe look. Combineer verrassende kleuren, materialen en designs voor een compleet originele uitstraling. Omdat je online spotgoedkoop trendy sieraden kunt kopen hoef je de bankrekening echt niet leeg te trekken!

Zet de trend
Naast inspiratie halen uit de trendy sieraden die celebs dragen kun je ook zelf op zoek gaan naar de “next big thing”. Kijk eens rond in alle online categoriën, probeer ook verschillende manieren van sorteren. Bijvoorbeeld populariteit in omgekeerde volgorde. Zo kom je trendy sieraden tegen die nog niemand in jouw buurt ontdekt heeft.

Durf risico’s te nemen
Bestel eens iets heel anders dan je gewend bent, kijk gewoon eens hoe het staat. Mocht je impulsief iets besteld hebben wat uiteindelijk echt niets voor jou is stuur je het terug, dat mag gewoon. Of geef het aan een vriendin waar het wel perfect bij past.

Zoek trendy sieraden bij jouw garderobe
Kijk eens in de kledingkast voor extra inspiratie. Zie je een leuk truitje die een beetje saai is geworden? Zoek er een ketting bij! Heb je een broek die wel een beetje spannender kan? Hang er trendy sieraden aan voor een nieuwe look! Je kunt met oude kleren een compleet nieuwe stijl maken door trendy sieraden als decoratie te gebruiken.